love

love

Isnin, 14 Disember 2009

AKTA-AKTA ASRAMA



Selagi org tu leh bace kan….selagi tu ler leh tgok senarai nama yg kena saman tu…hahaha… pada tanggal 16 nov 09 yang lalu…kecoh kwn2 ym…antaranyer seperti ni

Si M: wei ko dah tgok ker portal…ada nama naik ler …sbb denda kolej…aku rasa nama ko ada..
Si A: erm ok….nanti aku tgok (dlm hati riso gak…kang tak konvo aku ni)…hahah
Leh dikatakan semua penghuni kolej HA….yg kat tjg malim tu ym ler g tau yg aku ni kena denda..bongok pnyer kolaj….tak abis2 nak kutip wit student…

byak lg yer ym....mlz nak ulang ckp kwn2 aku....Aku pun ape lg….cpt2 ym adik (romate dulu)…suh dia g tgok pekejadahnyer semua tu…ahahha.Esoknyer dia g tau…yg kena denda pasal …Pihak kolej memaklukan bahawa rumah tersebut telah membuat kesalahan tidak mengemas bilik atau mencuci bilik @ membuang sampah….hahahahahah…..lawak tul…tp mmg kolej tu mangkuk

Last sem ari tu kita org ada pameran kat Melaka ….tarikh last kolej 2-3 ari jer dr tarikh kita org balik dr Melaka tu…tp still berkira nak suh kita org pindah blik gak…bayangkan dr blok 3 tinggkat 9 tau…g blok 1 tgkat 1….dah ler masa tu seme gila final work tak siap….sbuk printing lg….mcm2 ler…leh tak leh berkerjasama…..mmg ngok tul…huhuh

Nak dijadikan cite aku pun suh adik bayo lu…aku pun bankin ler wit….guma maybank2u lg…heheh nak panjangkan cerita …surat / kertas saman tu ler …adik pos…adik siap ckp dia org siap letak pic tu…hahaha…bahan bukti….3 mgu kemudian samapi ler surat tu…hahahaha….leh tahan gak…serabutnyer…umah 8 org gila…siapkan work….hahaha…tp atas meje jer….yg lain kemas yek ( igat aku mlz sgt ker…walaupun umah tu ada org kawen n org sbuk nak kwen tp kita org yg bujang gak kemas…dia org tak de mata hati…..)

Surat kolej tu siap ada akta lg..hahahha BAHAGIAN III TATATERTIB ASRAMA “Menggunakan premis asrama dengan cermat dan larangan kacau gangu”….hibattttt bukan…denda RM 10 ingget ko tau…huhuhu nasib dia org bujet ciput….pic tu itam putih…kalu tak…dah masuk dah dlm blog ni gak….hahahah….

p/s- pengajaran duk kolej baik2 yek…hahha…ala mmg kolej tu kuat cr wit…asyik denda jer..huhu….3 ½ gak aku duk ner…hahaha luv u KHAR…

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huhuhu...apa blh wat..dah akta nya begitu....
terima ja la...
teng..teng...teng...

Azidah ali berkata...

huhuuuhuhuh